Ziggo

Ziggo is een telecommunicatiebedrijf in Nederland. Het is de grootste aanbieder van kabeltelevisie in het land, met meer dan 3 miljoen abonnees.

Het bedrijf biedt ook internettoegang, telefoondienst en mobiele telefoondienst. In november 2014 werd Ziggo overgenomen door Liberty Global. Dat is het moederbedrijf van branchegenoot en concurrent UPC. Op 13 april 2015 fuseerden de twee bedrijven officieel en gingen verder onder de naam Ziggo.

Ziggo heeft ruim 4,2 miljoen tv-abonnementen, 3,1 miljoen internetaansluitingen en 2,6 miljoen gebruikers van vaste telefonie. Sinds 2 jaar biedt Ziggo ook mobiele telefoonabonnementen aan. Deze zijn alleen beschikbaar voor Ziggo-klanten.

Ziggo heeft een eigen concertlocatie, genaamd de Ziggo Dome. Deze bevindt zich in Amsterdam en is te vinden naast de arena.

Abonnementen Ziggo

Ziggo Mobiel is een Nederlandse aanbieder van mobiele telefonie die zijn diensten aanbiedt via het kabelnetwerk van Ziggo. Het bedrijf begon zijn activiteiten in 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders in Nederland. Het bedrijf is eigendom van Liberty Global, een multinationale kabelmaatschappij met vestigingen in meer dan 30 landen over de hele wereld.

Ziggo Mobiel biedt verschillende soorten abonnementspakketten aan voor zowel individuele gebruikers als gezinnen en bedrijven.

Ziggo Speedtest

Ziggo biedt verschillende internetpakketten aan. De maximale internetsnelheid die Ziggo aanbiedt is 300 Mbit/s, wat voor de meeste gebruikers meer dan voldoende is. Niet iedereen heeft echter toegang tot deze maximale snelheid. Met de Ziggo speedtest kun je zien hoe snel je huidige verbinding is en wat je in de toekomst van Ziggo mag verwachten.

Je kunt ook de resultaten van andere providers bekijken, want er zijn veel andere providers die hogere internetsnelheden bieden dan Ziggo.

Wat is de maximale internetsnelheid bij jou in de buurt? Doe de test op Ziggo speedtest en bekijk ook de resultaten van andere providers.

INTERNET SNELHEID

Misschien bent u ook geïnteresseerd in

Ziggo Speedtest

De internetsnelheid kan per regio verschillen en daarom is er de Ziggo... Lees meer

Laatste update 25 juli, 2022